Corendon Beach Restaurant

All inclusive lunchen en dineren


Corendon Beach Terras

We mogen weer open!

We staan te popelen om jou weer te mogen verwelkomen op ons fijne terras! Niet All Inclusive zoals je wellicht van ons gewend bent, maar we hebben een fantastische menukaart voor jou klaarliggen met uitstekende beachy gerechten én drankjes die jouw stranddag compleet maken. We werken uiteraard volledig volgens de gestelde maatregelen en doen ons uiterste best om jou de beste service te verlenen op een veilige, verantwoorde manier. Dat wordt toch volop genieten op de mooiste spot aan zee van heel Zandvoort?

Reserveer snel jouw plek en geniet onder het genot van een hapje en drankje van een adembenemend uitzicht over het strand en de zee.

Reserveer hier

Mocht je tijdens een heerlijke strandwandeling graag een hapje of drankje nuttigen maar je hebt niet gereserveerd? Dan kun je terecht bij onze gezellige Take Away Bar pal aan het strand waar wij op zonnige dagen voor je klaarstaan!

Openingstijden:

Corendon Beach Terras 10:00 tot 18:00 uur

Om de veiligheid te kunnen waarborgen van onze gasten en medewerkers heeft de Corendon Beach Club verschillende maatregelen genomen om dit te kunnen realiseren. Zo is er tussen de tafels 1,5 meter afstand gecreëerd, draagt het personeel handschoenen en mondkapjes en wordt er regelmatig schoongemaakt. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen een plezierig en veilig bezoek bij ons ervaart.

Corendon Beach Restaurant

Helaas is op dit moment ons Corendon Beach Restaurant gesloten. Houd onze pagina in de gaten voor wanneer we weer opengaan. 

Geniet dagelijks in het All Inclusive Beach Club Restaurant van een uitgebreid All Inclusive dinerbuffet. Proef onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit Mediterraanse keukens.

Let op, het dragen van een mondkapje bij het buffet is verplicht.

Dinerprijzen:

Maandag t/m woensdag €29,95 per persoon
Donderdag en zondag €32,50 per persoon
Vrijdag en zaterdag €35,- per persoon

Kinderen ontvangen 50% korting op de prijs.

Ons drank assortiment bestaat uit:

  • Huiswijn
  • Bier van de tap
  • Frisdrank
  • Koffie & thee

Openingstijden:

Corendon Beach Club 11:00 tot 21:30 uur
Lunchtijden* 12:00 tot 15:00 uur
Dinertijden 17:00 tot 19:00 en van 19:30 tot 21:30 uur
Bites tijden 14:30 tot 17:00 uur

*Op drukke dagen tot 16:00 uur

De openingstijden zijn onderhevig aan veranderingen in verband met onstuimige weersomstandigheden.